Funerare Luigi SRL va sta la dispozitie in cele mai grele momente din viata cu servicii funerare de calitate, pentru a va ajuta sa treceti mai usor peste grelele incercari. Va stam la dispozitie cu urmatoarele produse si servicii NON-STOP :

MEDIC CONSTATOR DECES GRATUIT

Constatarea decesului este realizata prin examinarea corpului persoanei decedate urmarindu-se absenta semnelor vitale cum sunt: pulsul, respiratia, bataile inimii si altele. Absenta acestor semne indică decesul, prin urmare medicul va intocmi un certificat medical care va atesta constatarea decesului. Funerare Luigi doreste sa vina in ajutorul dumneavoastra in astfel de momente si va pune la dispozitie serviciile de constatare oferite de catre un medic constatator GRATUIT. Trebuie doar sa ne apelati, iar in cel mai scurt timp ne vom deplasa impreuna cu medicul pentru a constata decesul.

s

CONSILIERE GRATUITA

Pentru organizarea unei inmormantari va vom consilia cu tot ceea ce este necesar pentru ca inmormantarea sa decurga normal. In cazul unui deces la domiciliu este necesara in primul rand eliberarea unui certificat constatator de deces de catre medicul de familie sau de catre un medic constator. In cazul decesului la spital, personalul medical de acolo este cel care se va ocupa de intocmirea acestuia

SICRIE LA PRETURI ACCESIBILE SAU DE LUX

TRANSPORT MORTUAR INTERN SI INTERNATIONAL

Funerare Luigi detine masini funerare care respecta normele legale pentru realizarea unui transport funerar in siguranta, care poate fi realizat si pe distante lungi cum sunt cele de repatriere. Masinile pe care le detinem sunt echipate si omologate corepunzator activitatii pe care o desfasuram in conditii de maxima igiena si siguranta. Garantam cel mai mic raport calitate-pret pentru repatrierea decedatilor. Efectuam repatrieri din Italia, repatrieri din Austria, repatrieri din Germania, repatrieri din Spania, repatrieri din Franta, repatrieri din Anglia(Marea Britanie), repatrieri din Olanda, repatrieri din Ungaria, repatrieri din Belgia, repatrieri din Portugalia, repatrieri din Norvegia, repatrieri din Luxemburg, repatrieri din Norvegia, repatrieri din Danemarca, repatrieri din Suedia, repatrieri din Elvetia precum si alte tari catre Romania.

s

FRIGIDER MORTUAR

INCHIRIERE CAPAC FRIGORIFIC

IMBRACAT, IMBALSAMAT, TOALETAT, COSMETIZAT

IMBRACAMINTE SI ACCESORII PENTRU DECEDATI

INTOCMIREA GRATUITA A DOSARULUI PENTRU AJUTORUL DE DECES

Ajutorul de deces se acorda pentru o singură persoană care dovedește cu acte chetuielile survenite cu decesul unei persoane care poate fi: sot, copil, parinte, tutore sau oricare alta persoana. Actele necesare pentru dosarul de ajutor de deces in functie de calitatea decedatului sunt urmatoarele:

  • Pensionar
  • Angajat
  • Nu a fost angajati/pensionari
  • Indemnizatie de handicap
  • Pensie de urmas
 VALOAREA AJUTORULUI DE DECES 2018: 4.162 lei
Apeleaza acum! 0753 661 704