Program NON STOP 24/7

AJUTOR DE DECES AJUTOR DE INMORMANTARE

ajutor-de-deces-inmormantare-oradea-bihor-servicii-funerare-luigi-pompe-funebre

● 0753 661 704
● 0724 809 208
● 0359 192 661

Beneficiarul ajutorului de deces se acordă pentru o singură persoană care dovedește cu acte chetuielile survenite cu decesul unei persoane care poate fi o ruda de gradul I a persoanei decedate ( ex. sot, sotie). In cazul in care ati ales serviciile efectuate de catre noi intocmirea si depunerea dosarului pentru ajutorul de deces este GRATUIT realizata de catre noi, fiind necesare doar actele in original. Ajutorul de deces se va primi in suma totala de 5.380 lei, indiferent de valoarea produselor si serviciilor achizitionate. In cazul in care persoana decedata a fost angajata sau a fost pensionar ajutorul de deces se primeste in valoare totala de 5.380 lei. Actele necesare pentru dosarul de ajutor de deces în funcție de calitatea decedatului sunt următoarele:

PENSIONARI

ACTE ALE PERSOANEI DECEDATE

∙ Certificat de deces – original + copie
∙ Cupon de pensie

ACTE ALE PERSOANEI CE VA RIDICA AJUTORUL

∙ Buletin / Carte de identitate
∙ Certificat de nastere
∙ Certificat de casatorie
∙ Contract de intretinere / Testament

ACTE OFERITE DE CATRE FUNERARE LUIGI

Cerere pentru ajutorul de deces
∙ Factura serviciilor funerare

ANGAJATI

ACTE ALE PERSOANEI DECEDATE

∙ Certificat de deces – original + copie
∙ Adeverinta de la locul de munca
∙ Adeverinta REVISAL
∙ Lichidarea la zi

ACTE ALE PERSOANEI CE VA RIDICA AJUTORUL

∙ Buletin / Carte de identitate
∙ Certificat de nastere
∙ Certificat de casatorie

ACTE OFERITE DE CATRE FUNERARE LUIGI

Cerere pentru ajutorul de deces
∙ Factura serviciilor funerare

NU A FOST ANGAJAT / PENSIONAR

In cazul acestora ajutorul de deces nu se poate obține. Se poate obține doar 1/2 din ajutor, în cazul în care aparținătorul, este rudă de gradul I și acesta are calitatea de pensionar sau angajat.

INDEMNIZATIE DE HANDICAP

În cazul indemnizație de handicap trebuie să ținem cont că daca persoana decedata are doar aceasta indemnizatie atunci nu se poate solicita ajutor de deces. Indemnizatia de handicap se acordă deobicei, cu o lună în urmă. La momentul decesului persoana care este rudă cu decedatul este îndreptățită să solicite primirea contravalorii cuponului de pe ultima lună a indemnizației de handicap. Va oferim sprijin pentru depunerea documentelor necesare pentru obtinerea indemnizatiei ce i se cuvine persoanei decedate pana la data inregistrata a decesului.

PENSIE DE URMAS

SOTUL / SOTIA SUPRAVIETUITOR

Dosarul pentru pensia de urmaș se întocmește atunci când 1/2 din pensia celui decedat este mai mare decât pensia soției sau soțului supraviețuitor.

FIU SAU FIICA – MAXIM DE 26 DE ANI

În cazul în care există copii minori ai părintelui decedat beneficiază de pensie de orfan sau copilul care face studii până la vârsta de 26 de ani.

Pompe funebre complete Oradea 24/7

Call Now ButtonApeleaza acum! 0753 661 704