Program NON STOP 24/7

Ajutor deces 2023

Ajutor de deces 2023Ajutor de inmormantare 2023

Care este valoare ajutorului de deces in anul 2023?

Valoarea ajutorului de deces a crescut in anul 2023 de la valoarea de 6.095 lei cat era in anul 2022 la valoarea de 6.789 lei.

Ce documente sunt necesare pentru solicitarea ajutorului de deces?

Pentru informatii legate de documentele necesare va rugam sa consultati pagina noastra pentru ajutor de deces

Cine poate beneficia de ajutor de deces / ajutor de inmormantare?

  • Pentru a putea beneficia de valoarea acordata pentru ajutorul de deces este necesar ca persoana decedata sa aiba calitatea de pensionar sau angajat la momentul decesului. In acest caz valoarea ajutorului de deces este 6.789 lei .
  • Daca persoana decedata nu a fost pensionar sau angajat se poate solicita 1/2 din valoarea ajutorului de deces daca un membru al familiei persoanei decedate este pensionar sau angajat la data decesului membrului de familie – In acest caz valoarea ajutorului de deces este 3.395 lei .

De unde pot descarca cererea pentru ajutor de deces?

Cererea pentru ajutorul de deces o regasiti aici : Cerere ajutor deces

Unde pot vedea evolutia valorii ajutorului de deces?

Valoarea ajutorului de deces in anii anteriori puteti sa consultati pagina : Casa de Pensii Bihor, pe aceasta pagina veti regasi si mai multe informatii despre ajutorul de deces / ajutor de inmormantare.

In cazul in care produsele si serviciile funerare sunt de la firma Servicii Funerare Luigi ne ocupam de intocmirea si depunerea dosarului pentru ajutorul de deces GRATUIT.

Apeleaza - 0753.661.704