Program NON STOP 24/7

INCINERARE DECEDAT DEVA – CREMATORIU ORADEA

Va oferim sprijim in cazul in care optati pentru incinerare decedat, iar decesul s-a produs in alta localitate decat cea in care exista Crematoriu cum este orice localitate din judetul Hunedoara – pentru a fi transportata persoana decedata la Crematoriu din Oradea. Ne deplasam in toata Romania pentru transportul/preluarea persoanei decedate pentru incinerare.

incinerare-urna-servicii-funerare-luigi-oradea-crematoriu

~ Ne ocupam de intregul demersul pentru incinerare (ardere) trup neinsufletit.
~ Servicii Funerare Luigi va pune la dispozitie un pachet complet in cazul in care optati pentru incinerare persoana decedata . Pachetul pentru incinerare cuprinde: sicriu necesar pentru incinerare, urna cenusa, sac mortuar si transportul de la domiciliu sau Spitalul unde a decedat pana la Crematoriu Oradea, unde se va realiza incinerarea .

~ La cererea familiei putem efectua si transportul urnei cu cenusa persoanei decedate in localitatea unde a avut loc decesul sau oriunde in Romania
~ Incinerarea trupui persoanei decedate se face doar la cererea familiei care va organiza inmormantarea sau in cazul in care defunctul a exprimat acesta dorinta in timpul vietii.
~ Locul unde se va efectua incinerarea – Crematoriu Oradea.
~ Cenusa provenita din incinerare va fi pusa intr-o urna pe care o alegeti dumneavoastra

Care este costul pentru incinerare? Cat vom avea de achitat pentru acest serviciu?
In cazul in care optati pentru incinerarea (arderea) corpului persoanei decedate, trebuie sa stiti ca acest cost difera in functie de localitatea din care este preluata persoana decedata de la locul decesului. Pentru o oferta completa, personalizata si corecta va rugam sa ne contactati telefonic la numerele de telefon afisate sau la sediul nostru din Oradea.

Apeleaza - 0753.661.704