Program NON STOP 24/7

Repatriere decedati Belgia. Repatriere decedati Romania. Repatriere decedati din Europa

Decesul unei persoane dragi a dumneavoastra s-a produs in afara tarii Servicii Funerare Luigi se va ocupa in totalitate de demersurile necesare pentru repatriere persoane decedate in Romania – transport mortuar international -?
Repatriere decedati Belgia – Romania. Primul pas pentru repatriere care trebuie facut este de a se intocmi documentele necesare pentru efectuare – transport funerar international. Acesta se poate realiza doar dupa ce au fost intocmite toate documentele necesare pentru repatriere in tara unde a avut loc decesul. Va oferim consultanta funerara gratuita pe intreg parcursul repatrierii. Costul pentru repatriere decedati Belgia – Romania include urmatoarele:
transport funerar – frigorific autorizat din localitatea unde s-a produs decesul pana la localitatea de destinatie indicata de catre familie
– sicriu special pentru transport funerar international – repatriere decedat
– dupa caz intocmirea documentatiei necesare pentru repatriere.
Repatriere decedati Belgia din localitati precum Bruxelles, Charleroi, Namur, Liege, Gent, Antwerpen, Leuven, Brugge, Roeselare, Kortrijle, Mons, Tournai, Turnhout, Hasselt, Arlon, Bastogne si altele.

Repatriere decedati in Romania: Oradea, Timisoara, Arad, Cluj Napoca, Bucuresti, Deva, Baia Mare, Bistrita, Satu Mare, Alba Iulia, Brasov, Piatra Neamt, Iasi, Botosani, Bacau, Braila, Tulcea, Constanta, Vaslui, Galati, Suceava, Pitesti, Drobeta Turnu Severin, Craiova, si alte localitati.
Repatriere persoane decedate din toata Europa in Romania:  Ungaria, Austria, Germania, Italia, Irlanda, Scotia, Belgia, Franta, Spania, Portugalia, Anglia, Portugalia, Olanda, Suedia, Danemarca, Cehia si alte tari. 

Pret repatriere din Belgia in Romania sau intr-o alta tara- Care este pretul pentru o repatriere?

despre-servicii-funerare-luigi-oradea-repatriere-decedati-romania

Oferta de pret pentru repatriere al persoanei decedate, putem spune ca acesta variaza in functie de distanta care trebuie parcursa din localitatea in care a decedat pana in localitatea unde se doreste a fi inmormantat. La acest pret se adauga si costul intocmirii documentelor necesare pentru repatriere, daca dumneavoastra optati ca acest serviciu sa fie realizat de catre firma noastra. Pentru un cost corect va oferim consultanta funerara gratuita 24/7 la telefon, acolo unde va vom oferi si toate informatiile necesare pentru transport funerar international – repatriere decedat.

Care sunt produsele si serviciile care sunt incluse in costul de repatriere Belgia – Romania?

luigi-servicii-funerare-oradea-pompe-funebre-non-stop-repatriere-decedati-romania-pret

Transport funerar frigorific autorizat

sicriu-model-funerare-luigi-servicii-pompe funebre-sicrie17

Sicriu inclus in cost repatriere

ajutor-de-deces-inmormantare-oradea-bihor-servicii-funerare-luigi-pompe-funebre

Intocmire documente repatriere – la cererea familiei

Include urmatoarele produse si servicii funerare:
Transport funerar frigorific autorizat din localitate decesului in localitatea de destinatie
– Sicriu special pentru transportul funerar international – repatriere decedat Belgia
– Preluarea persoanei decedate de la morga spitalului sau de la firma de pompe funebre din tara unde a avut loc decesul
– Dupa caz, intocmirea documentelor necesare pentru repatrierea persoanei decedate. Dupa ce sunt intocmite documentele vom prelua persoana decedata de la morga unde decedatul este pastrat si il va aseza in sicriul special pentru efectuarea repatrierii. 

Cum se va efectuata repatrierea din Belgia ?

Funerare Luigi foloseste masini funerare care respecta normele legale pentru realizarea unui transport funerar in siguranta, care poate fi realizat si pe distante lungi cum sunt cele de repatriere. Masinile sunt echipate si omologate corepunzator activitatii pe care o desfasuram in conditii de maxima igiena si siguranta. Garantam cel mai bun raport calitate-pret pentru repatriere decedat. In urma convorbirii telefonice avute cu firma noastra se va incheia un contract de prestari servicii funerare – repatriere decedat in care vor fi specificate clauzele detaliate bazate pe oferta de pret personalizata pentru fiecare repatriere in parte, precum si produsele si serviciile incluse in costul total de repatriere. Pe parcursul repatrierii familia decedatului va putea mentine in permanenta legatura cu soferul.

DE CE SA ALEGETI REPATRIERE DECEDATI LUIGI ?

TRANSPORT FUNERAR FRIGORIFIC AUTORIZAT

Repatriere decedati Luigi va ofera sprijin in repatrierea persoanei decedate din toata Europa cu autospecialele funerare frigorifice dotate special pentru repatriere.

SICRIU INCLUS IN PRET

In cazul in care alegeti sa faceti repatrierea cu firma noastra de servicii funerare va oferim in pretul pentru repatriere sicriul. Oferta de pret va fi bazata pe distanta pe care o vom pacurge pentru repatrierea persoanei decedate si va avea inclus sicriul in pret

CONTRACT REPATRIERE 24/7 NON STOP

In cazul in care veti alege sa efectuati repatrierea cu firma noastra vom semna un contract personalizat conform cerintelor dumneavoastra, deoarece fiecare repatriere in parte difera.

PRETURI MICI REPATRIERE

Repatriere decedati Luigi va ofera servicii funerare complete de repatriere pentru a aduce acasa persoana draga dumneavoastra decedata in afara Romaniei la un cost repatriere decedat mic

DOCUMENTE NECESARE REPATRIERE

In cazul in care optati pentru serviciul de intocmire documente necesare pentru repatriere va vom intocmi intreaga documentatie necesara pentru a aduce acasa persoana decedata fara a va mai face dumneavoastra griji in privinta documentelor.

CONSILIERE GRATUITA – SPECIALIZATA

Personalul nostru va ofera consiliere funerara specializata adaptata cerintelor dumneavoastra. Veti putea mentine legatura in permananeta cu soferul pe parcursul repatrierii.

Informatii si preturi la telefon NON STOP.
Suntem alaturi de dumneavoastra 24 de ore din 24, 7 zile din 7 cu servicii de repatriere complete de calitate

mercedes-vito-transport-funerar-servicii-funerare-luigi-oradea-bihor
repatriere-decedati-europa-romania
mercedes-vito-transport-funerar-servicii-funerare-luigi-oradea-bihor-romania
cropped-pompe-funebre-luigi-scaled-1.jpg
Apeleaza - 0753.661.704