0753 661 704
0724 809 208
0359 192 661

Funerare Luigi SRL va sta la dispozitie in cele mai grele momente din viata cu servicii funerare de calitate, pentru a va ajuta sa treceti mai usor peste grelele incercari. Va stam la dispozitie cu urmatoarele produse si servicii NON-STOP in Oradea, str. Louis Pasteur, nr.121 (fosta Spitalului) langa Spitalul Judetean:

MEDIC CONSTATOR DECES GRATUIT

Funerare Luigi doreste sa vina in ajutorul dumneavoastra in astfel de momente si va pune la dispozitie serviciile de constatare oferite de catre un medic constatator GRATUIT. Trebuie doar sa ne apelati, iar in cel mai scurt timp ne vom deplasa impreuna cu medicul pentru a constata decesul.

CONSILIERE GRATUITA

Servicii Funerare Luigi va ajuta in organizarea unei inmormantari cu tot ceea ce este necesar pentru ca inmormantarea sa decurga normal conform dorintelor dumneavoastra.

TRANSPORT MORTUAR INTERN SI INTERNATIONAL

Funerare Luigi detine masini funerare care respecta normele legale pentru realizarea unui transport funerar in siguranta, care poate fi realizat si pe distante lungi cum sunt cele de repatriere. Garantam cel mai mic raport calitate-pret pentru repatrierea decedatilor. Efectuam repatrieri din Europa catre Romania si invers.

SICRIE LA PRETURI ACCESIBLIE SAU DE LUX

Va oferim diverse tipuri de sicrie la prețuri accesibile sau de lux. Oferim sicrie echipate realizate în România sau provenite din import în mai multe culori si tipuri de lemn.

INCHIRIERE CAPAC FRIGORIFIC

Capacul frigorific este folosit pentru conservarea persoanei decedate pentru o perioada de timp mai lunga. Este necesara achizitionarea capacului cand temperatura unde este defunctul este ridicata. Transprtul capacului precum si montarea acestuia este asigurata de catre personalul nostru GRATUIT.

INCINERARE

Incinerarea trupui persoanei decedate se face doar la cererea familiei care va organiza inmormantarea sau in cazul in care defunctul si-a exprimat acesta dorinta in timpul vietii. Locul unde se va efectua incinerarea este la Crematoriul din Oradea. Cenusa provenita in urma incinerarii va fi pusa intr-o urna.

ALTE SERVICII OFERITE

Oferim urmatoarele servicii: imbracat, imbalsamat, toaletat si cosmetizat decedati cu imbracaminte si accesorii proprii sau achizitonate de la noi din magazin(costum complet, palarie, pantofi) La cerere oferim echipa pentru saparea gropii. Colaboram cu diverse firme pentru servicii de catering, cozonaci si pachetele pentru a avea inmormantarea cu servicii complete.

Apeleaza acum! 0753 661 704