Servicii funerare autorizate pentru imbalsamare

Servicii Funerare Luigi va ofera servicii de imbalsamare autorizata, efectuata de personalul nostru calificat in domeniu, cu substante medicale prevazute.
Imbalsamarea persoanelor decedate este folosita pentru a conserva, precum si de a impiedica descompunerea temporara a trupului persoanei decedate.
De asemenea daca trupul persoanei decedate este transportat pe o distanta mai mare de 30 kilometri, conform legii, imbalsamarea devine obligatorie, precum si atunci cand se depune trupul intr-o capela.
Imbalsamarea trebuie sa fie efectuta cat mai rapid, dupa constatarea decesului, deoarece aceasta ajuta la conservare, mai ales daca se opteaza pentru pastrarea trupului persoanei pierdute mai multe zile pana la inhumare.
Imbalsamarea trebuie sa fie efectuata in spatiul autorizat detinut de catre firma de noastra de pompe funebre.

* Exceptie : Imbalsamarea este interzis sa se efectueze, daca persoana decedata a suferit de o anumita boala cu risc biologic inalt. In acest caz capacul sicriului este inchis si sigilat. In cazul in care va aflati intro situatie de acest gen este necesar sa aduceti la cunostinta firmei de pompe funebre acest lucru.
MEDIC CONSTATATOR GRATUIT NON STOP
0753 661 704
0724 809 208
0359 192 661
PLATA SI LA RIDICAREA AJUTORULUI DE DECES
Apeleaza acum! 0753 661 704