Program NON STOP 24/7

Deces la spital

In cazul decesului la spital din cauze naturale, caz in care apartinatorii nu solicita autopsia si depun in acest sens o cerere pentru scutire de autopsie avem urmatoarele etape:
∙ Constatarea decesului se va realiza de catre medicul specialist sau de catre medicul de garda prin consemnarea in foaia de observatie a urmatoarelor date: data, ora, semnatura medicului si parafa acestuia
∙ Spitalul va anunta familia cu privire la deces in 2 ore de la producerea evenimentului
∙ Se va intocmi biletul de iesire din spital care va contine descrierea bolii si cauza decesului
∙ Medicul de pe sectia unde a fost internat pacientul va intocmi in termen de 24 de ore de la constatarea decesului, certificatul constatator de deces. Pentru acesta este necesar sa aveti actul de identitate al persoanei care a decedat.
In cazul in care se solicita efectuarea autopsiei, certificatul de constatare al decesului va fi eliberat de catre medicul legist.

Servicii funerare Luigi este acolo sa va sprijine, sa va sustina si sa va indrume care sunt pasii care trebuie urmati pentru realizarea unei imnmormantari complete de calitate. suntem alaturi de dumneavoastra 24 ore din 24, 7 zile din 7 cu produse si servicii funerare de calitate .

Call Now ButtonApeleaza acum! 0753.661.704