Program NON STOP 24/7

INCINERARECREMATORIU ORADEA

Ne deplasam in toata Romania pentru transportul persoanei decedate pentru incinerare.

incinerare-servicii-funerare-luigi-pompe-funebre-luigi-oradea-non-stop

∙ Servicii Funerare Luigi va pune la dispozitie un pachet complet in cazul in care doriti incinerare persoana decedata, pachet care cuprinde: sicriu, urna, sac mortuar si transportul de la domiciliu sau spital la Crematoriu Oradea .
∙ Ne ocupam de intregul demersul pentru incinerare (ardere) trup neinsufletit.
∙ Incinerarea trupui persoanei decedate se face doar la cererea familiei care va organiza inmormantarea sau in cazul in care defunctul a exprimat acesta dorinta in timpul vietii.
∙ Costul unei incinerarii este mai redus decat in cazul unei inmormantari clasice.
∙ Locul unde se va efectua incinerarea – Crematoriu Oradea.
∙ Cenusa provenita din incinerare va fi pusa intr-o urna pe care o alegeti dumneavoastra.

Va oferim sprijim in cazul in care optati pentru incinerare decedat, iar decesul s-a produs in alta localitate decat cea in care exista Crematoriu. Ne deplasam pentru preluarea persoanei decedate din localitati precum: Satu Mare, Baia Mare, Arad, Deva, Zalau si alte localitati pentru a fi transportate la Crematoriu din Oradea.
Pentru mai multe informatii si preturi ne puteti contacta telefonic NON STOP.

  Dorintele clientului nostru sunt mereu pe primul loc, de aceea puteti conta pe calitatea, promptitudinea si profesionalismul nostru! Pentru mai multe informatii si consultanta gratuita nu ezitati sa ne contactati, suntem alaturi de dumneavoastra 24 ore din 24, 7 zile din 7 cu produse si servicii funerare de calitate in cel mai scurt timp.

Call Now ButtonApeleaza acum! 0753 661 704