Transport aerian preluare din zona cargo

Servicii Funerare Luigi asigura preluarea persoanei decedate din zona cargo a Aeroportului si efectueaza transportul acesteia la destinatia indicata de dumneavoastra, precum si servicii funerare complete necesare inhumarii.

Repatriere in Romania Repatriere din Romania

Servicii Funerare Luigi ofera servicii funerare complete pentru repatrierea persoanelor decedate. Intocmim Documentatia completa pentru repatrierea defunctului, sicriu special pentru repatrire, transport funerar international autorizat.

Transport urna
Incinerare decedati

Servicii Funerare Luigi asigura servicii funerare complete pentru incinerare persoanei decedate in tara in care s-a produs decesul, precum si transportul urnei ce contine cenusa persoanei decedate in Romania.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta NON STOP la urmatoarele numere :

0753 661 704
0724 809 208
0359 192 661

In cazul in care decesul s-a produs in afara tarii Servicii Funerare Luigi se va ocupa in totalitate de demersurile repatrierii defunctului. Firma noastra se ocupa de repatriere si in momentul in care un cetatean strain a decedat pe teritoriul Romaniei. Repatrierea defunctilor se efectueaza la cele mai inalte standarde, precum si cel mai bun raport calitate-pret. Servicii Funerare Luigi va promite faptul ca suntem profesionisti in domeniul transportului funerar intern si international si vom respecta dorintele dumneavoastra. Funerare Luigi detine masini funerare care respecta normele legale pentru realizarea unui transport funerar in siguranta, care poate fi realizat si pe distante lungi cum sunt cele de repatriere. Masinile pe care le detinem sunt echipate si omologate corepunzator activitatii pe care o desfasuram in conditii de maxima igiena si siguranta. Garantam cel mai mic raport calitate-pret pentru repatrierea decedatilor. Efectuam repatrieri din urmatoarele tari:

- Repatriere din Ungaria
- Repatriere din Belgia
- Repatriere din Portugalia
- Repatriere din Norvegia
- Repatriere din Luxemburg
- Repatriere din Danemarca
- Repatriere din Suedia
- Repatriere din Elvetia

transport intern si international oradea2

TRANSPORT FUNERAR TERESTRU

- Repatriere din Anglia ( Marea Britanie / UK )
- Repatriere din Austria
- Repatriere din Germania
- Repatriere din Spania
- Repatriere din Italia
- Repatriere din Franta
- Repatriere din Olanda

Apeleaza acum! 0753 661 704