TRANSPORT INTERNATIONAL DECEDATI
REPATRIERE DECEDATI

In cazul in care decesul s-a produs in afara tarii Servicii Funerare Luigi se va ocupa in totalitate de demersurile repatrierii defunctului. Firma noastra se ocupa de repatriere si in momentul in care un cetatean strain a decedat pe teritoriul Romaniei. Repatrierea defunctilor se efectueaza la cele mai inalte standarde, precum si cel mai bun raport calitate-pret. Servicii Funerare Luigi va promite faptul ca suntem profesionisti in domeniul transportului funerar intern si international si vom respecta dorintele dumneavoastra. Funerare Luigi detine masini funerare care respecta normele legale pentru realizarea unui transport funerar in siguranta, care poate fi realizat si pe distante lungi cum sunt cele de repatriere. Masinile pe care le detinem sunt echipate si omologate corepunzator activitatii pe care o desfasuram in conditii de maxima igiena si siguranta. Garantam cel mai mic raport calitate-pret pentru repatrierea decedatilor.

Transport aerian preluare zona cargo

Servicii Funerare Luigi asigura preluarea persoanei decedate din zona cargo a Aeroportului si efectueaza transportul acesteia la destinatia indicata de dumneavoastra, precum si servicii funerare complete necesare inhumarii persoanei decedate.

Transport rutier – Repatriere decedati

Servicii Funerare Luigi ofera servicii funerare complete pentru repatrierea persoanelor decedate. Intocmim Documentatia completa pentru repatrierea defunctului, sicriu special pentru repatrire, transport funerar international autorizat, cu masini special dotate.

Efectuam repatrieri persoane decedate din urmatoarele tari:

  Dorintele clientului nostru sunt mereu pe primul loc, de aceea puteti conta pe calitatea, promptitudinea si profesionalismul nostru! Pentru mai multe informatii si consultanta gratuita nu ezitati sa ne contactati, suntem alaturi de dumneavoastra 24 ore din 24, 7 zile din 7 cu produse si servicii funerare de calitate in cel mai scurt timp.

Call Now ButtonApeleaza acum! 0753 661 704