Program NON STOP 24/7

Deces la domiciliu

SERVICII FUNERARE LUIGI este acolo sa va sprijine, sa va sustina si sa va indrume care sunt pasii care trebuie urmati pentru realizarea unei imnmormantari complete de calitate. In randurile de mai jos va vom detalia ce trebuie sa faceti fara a va panica in momentul in care cineva drag a trecut in nefiinta.
Prima intrebare care apare este daca persoana a avut antecedente medicale si anume daca a suferit de vreo boala si detine acte doveditoare pentru acea boala.

Da, a suferit de o anumita boala
Atunci anuntarea politiei sau a salvarii nu este necesara, deoarece acestia nu va vor elibera CERTIFICATUL DE CONSTATARE AL DECESULUI, acest act fiind eliberat de catre un medic legist sau de medicul de familie. Firma de pompe funebre nu se poate atinge de decedat pentru pregatirea acestuia pana in momentul in care nu detineti acest certificat. De cele mai multe ori medicii de familie nu doresc nici ei sa se deplaseze la domiciliu pentru constatarea decesului, de aceea noi va recomanda sa apelati la orice ora din zi sau din noapte cu incredere Servicii Funerare Luigi, iar noi va punem la dispozitie 24 de ore din 24 un MEDIC CONSTATATOR GRATUIT, precum si servicii funerare complete.

Nu a suferit de nici o boala
L-ati gasit decedat in casa sau sunteti suspicios cu privire la deces, fie prezinta urme vizibile de violenta pe corp, fie varsta sa nu depaseste 60 de ani, va recomandam sa nu atingeti persoana decedata si sa anuntati imediat POLITIA si AMBULANTA. Daca situatia este una in care moartea este suspecta se hotaraste ca persoana decedata sa fie transportata de catre firma de pompe funebre la Medicina Legala, unde in urma unei autopsii se vor stabili cu exactitate cauzele decesului. In acest caz aveti nevoie de SERVICII FUNERARE LUIGI pentru a efectua in primul rand transportul la Medicina Legala, iar dupa ce acestia vor elibera certificatul de constatare al decesului, noi va vom ajuta sa realizati o inmormantare completa conform dorintelor dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii si consultanta gratuita nu ezitati sa ne contactati, suntem alaturi de dumneavoastra 24 ore din 24, 7 zile din 7 cu produse si servicii funerare de calitate in cel mai scurt timp.

Call Now ButtonApeleaza acum! 0753.661.704