Program NON STOP 24/7

Repatriere decedati din PortugaliaRepatriere in Romania

repatriere-portugalia-romania-transport-funerar-international-motuar

Decesul unei persoane apropiate dumneavoastra sau a unui membru de familie s-a produs in afara Romaniei, pe teritoriul altei tarii – Portugalia?
Repatrierea persoanei decedate din Portugalia in Romania se poate realiza doar dupa ce au fost intocmite toate documentele necesare repatrierii in tara unde a avut loc decesul. Va oferim consultanta funerara gratuita pe intreg parcursul repatrierii. Va oferim in costul total al repatrierii: transportul funerar frigorific autorizat din localitatea unde s-a produs decesul pana la localitatea de destinatie indicata de catre familie, sicriu si intocmirea documentatiei necesare repatrierii. Dupa ce sunt intocmite documentele vom prelua persoana decedata de la morga unde decedatul este pastrat pentru efectuarea repatrierii.
Efectuam repatrieri persoane decedate din toata Portugalia : Braga, Porto, Lisabona, Coimbra, Vila Real, Guarda, Castelo Branco, Santarem, Almada, Portimao, Evora si altele. 

Pentru mai multe informatii si preturi ne puteti contacta non stop, suntem alaturi de dumneavoastra 24 de ore din 24, 7 zile din 7 cu servicii de repatriere complete de calitate

Repatriere decedati in Romania 24/7

Call Now ButtonApeleaza acum! 0753 661 704