Program NON STOP 24/7

Ajutor de deces 2021. Ajutor de inmormantare 2021

Care este valoare ajutorului de deces in anul 2021?

Ajutorul de deces are valoarea de 5.380 lei.

Ce documente sunt necesare pentru solicitarea ajutorului de deces?

Pentru mai multe informatii legate de documentele necesare va rugam sa consultati pagina noastra speciala pentru ajutor de deces

Cine poate beneficia de ajutor de deces / ajutor de inmormantare?

Pentru a putea beneficia de valoarea acordata pentru ajutorul de deces este necesar ca persoana decedata sa aiba calitatea de pensionar sau angajat la momentul decesului. Daca persoana decedata nu a fost pensionar sau angajat se poate solicita 1/2 din valoarea ajutorului de deces daca un membru al familiei persoanei decedate este pensionar sau angajat la data decesului membrului de familie. Pentru mai multe informatii depre cine poate fi membru de familie va rugam sa consultati pagina Casei de Pensii .

De unde pot descarca cererea pentru ajutor de deces?

Cererea pentru ajutorul de deces o regasiti aici : Cerere ajutor deces

Unde pot vedea evolutia valorii ajutorului de deces?

Daca doriti sa stiti cat a fost valoarea ajutorului de deces in anii anteriori puteti sa consultati pagina : Casa de Pensii Bihor, pe aceasta pagina veti regasi si mai multe informatii despre ajutorul de deces.

In cazul in care produsele si serviciile funerare sunt de la firma Servicii Funerare Luigi ne ocupam de intocmirea si depunerea dosarului pentru ajutorul de deces GRATUIT.

Call Now ButtonApeleaza - 0753.661.704