Viata ne supune adeseori la momente dificile, momente pe care le acceptam cu multa durere in suflet. Unul dintre aceste momente este trecerea in nefiinta a unei persoane apropiate. nform t Intr-un astfel de moment de grea incercare este necesar sa ne concentram, pentru a realiza o ceremonie de inmormantare adecvata pentru a conduce pe ultimul drum persoana decedata, ceremonie care reprezinta un eveniment complex, care nu este usor de organizat fiind multe traditii si detalii care nu doriti sa fie uitate. Pentru a organiza o inmormantare cat mai completa si fara situatii neplacute este necesar sa apelati la ofirma specializata in domeniu pentru a va ghida care sunt pasii pentru o inmormantare completa si de calitate.
O firma specilizata in domeniu va ofera produsele si serviciile de care aveti nevoie pentru imnormantare cum sunt:
– servicii de transport mortuar, de la domiciliu la capela sau la medicina legala, de la spital la domiciliu sau la capela
– servicii de la toaletare si cosmetizare decedati
– servicii de incinerare la cerere
– echipa pentru saparea gropa
– inchiriere capac frigorific pentru perioadele anului in care trupul defunctului este tinut in temperaturi ridicate, in special in perioada de vara.
– consultanta pentru depunera actelor pentru ajutorul de deces
– intocmirea dosarului pentru ajutorul de inmormantare

Experienta unei firme de sevicii funerare putem spune ca este necesar in astfel de momente pentru a conduce persoana decedata pe ultimul drum in cele mai bune conditii.
0753 661 704
0724 809 208
0359 192 661
De ce trebuie sa apelezi la o firma de pompe funebre?
Apeleaza acum! 0753 661 704