Program NON STOP 24/7

MEDIC CONSTATATOR GRATUIT

Funerare Luigi este o firma cu servicii funerare complete in Oradea si pe raza judetului Bihor.
Funerare Luigi doreste sa vina in ajutorul dumneavoastra in astfel de momente grele din viata, cum este un deces, si va pune la dispozitie serviciile de constatare oferite de catre un medic constatator GRATUIT.

medic-constatator-gratuit-oradea-bihor-non-stop-servicii-funerare-luigi-pompe-funebre-luigi-oradea-non-stop

∙ In cazul unui deces la domiciliu este necesara in primul rand eliberarea unui certificat constatator de deces de catre medicul de familie sau de catre un medic constator.
∙ In cazul decesului la spital, personalul medical de acolo este cel care se va ocupa de intocmirea acestuia.
∙ Constatarea decesului este realizata prin examinarea corpului persoanei decedate urmarindu-se absenta semnelor vitale cum sunt: pulsul, respiratia, bataile inimii si altele. Absenta acestor semne indică decesul, prin urmare medicul va intocmi un certificat medical care va atesta constatarea decesului.
Va oferim medic constatator gratuit 24/24 care va elibera certificatul constatator de deces.

Trebuie doar sa ne apelati, iar in cel mai scurt timp ne vom deplasa impreuna cu medicul pentru a constata decesul.

  Dorintele clientului nostru sunt mereu pe primul loc, de aceea puteti conta pe calitatea, promptitudinea si profesionalismul nostru! Pentru mai multe informatii si consultanta gratuita nu ezitati sa ne contactati, suntem alaturi de dumneavoastra 24 ore din 24, 7 zile din 7 cu produse si servicii funerare de calitate in cel mai scurt timp.

Call Now ButtonApeleaza acum! 0753 661 704