Program NON STOP 24/7

Ordonanta militara

– Schimbare model declaratie

ordonantia militara

Datorita noului virus COVID19, Romania a intrat intr-o stare de urgenta in urma careia s-au impus o serie de ordonante militare, pentru prevenirea răspândirii COVID -19. Conform Ordonantei militare nr.4 publicate in Monitorul Oficial la data de 30 martie 2020 avem urmatoarele principale modificari :
Circulația persoanelor care au împlinit vârsta de 65 de ani, în exteriorul locuinței/gospodăriei, este permisă și în afara intervalului orar 11.00-13.00 dacă aceasta se face pentru rezolvarea problemelor de natură medicală, precum tratamentele oncologice planificate, dializă etc. folosind mijloacele proprii de deplasare sau ale familiei/susținătorilor sau, după caz, mijloacele de transport sanitar special destinat.
Schimarea modelului de declaratie pe proprie raspundere
Noul model de declaratie pe proprie raspundere il gasiti aici
Schimarea adeverintei oferite de catre angajator pentru deplasarea la locul de munca, acolo unde activitatea nu se poate desfasura de la domiciliu.
Noul model de adeverinta angajator il gasiti aici.

Ce trebuie sa completez in cazul in care am un deces in familie?
In cazul in care aveti un deces in familie trebuie sa completati declaratia pe proprie raspundere cu datele dumneavoastra personale si sa bifati punctul 4, unde se mentioneaza : – motive justificate, precum îngrijirea/ însoțirea unui minor/copilului, asistența persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități ori deces al unui membru de familie -, sa completati data si sa semnati declaratia inainte de a iesi din casa.


Mai multe informatii despre ordonanta militara nr.4 gasiti aici

Call Now ButtonApeleaza acum! 0753 661 704