Program NON STOP 24/7

Repatriere decedati din Scotia in Romania – Repatriere Romania

servicii-funerare-luigi-repatriere-decedati-romania

Decesul unei persoane apropiate dumneavoastra sau a unui membru de familie s-a produs in afara Romaniei, pe teritoriul altei tarii – Irlanda – Marea Britanie – Scotia – Anglia? Servicii Funerare Luigi se va ocupa in totalitate de demersurile necesare pentru repatriere persoane decedate in Romania (transport funerar international ).
Repatriere decedat din Scotia – Irlanda – Marea Britanie – Anglia in Romania. Pentru repatriere primul pas care trebuie facut este acela de a se intocmi documentele necesare pentru efectuarea acestui transport funerar internationl. Procesul de repatriere se poate realiza doar dupa ce au fost intocmite toate documentele necesare pentru repatriere in tara unde a avut loc decesul. Firma noastra va ofera consultanta funerara gratuita pe intreg parcursul repatrierii. Va oferim in costul total de repatriere:
– transport funerar international – frigorific autorizat din localitatea unde s-a produs decesul pana la localitatea de destinatie indicata de catre dumneavoastra.
– sicriu special pentru transport funerar international – repatriere decedat
– dupa caz intocmirea documentatiei necesare pentru repatriere.
Dupa ce sunt intocmite documentele vom prelua persoana decedata de la morga unde decedatul este pastrat si il va aseza in sicriul special pentru efectuarea repatrierii.

Repatriere decedati in Romania: Oradea, Timisoara, Arad, Cluj Napoca, Bucuresti, Deva, Baia Mare, Satu Mare, Alba Iulia, Brasov, Piatra Neamt, Iasi, Botosani, Bacau, Braila, Tulcea, Constanta, Bistrita, Vaslui, Galati, Suceava, Pitesti, Ploiesti, Drobeta Turnu Severin, Craiova, si alte localitati. Repatriere persoane decedate din toata Europa in Romania: 

Pentru mai multe informatii si preturi ne puteti contacta non stop, suntem alaturi de dumneavoastra 24 de ore din 24, 7 zile din 7 cu servicii de repatriere complete de calitate

Call Now ButtonApeleaza acum! 0753 661 704