Program NON STOP 24/7

Transport funerar international – Repatriere decedati

servicii-funerare-luigi-repatriere-decedati-romania

Servicii Funerare Luigi va ofera sprijin in efectuarea tuturor demersurilor necesare pentru transport funerar international din Europa in Romania, precum si sin Romania in Europa. In cazul in care te confrunti cu un deces al unei persoane dragi in afara Romaniei, trebuie sa stii ce ai de facut pentru a efectua procedura de repatriere a persoanei decedate in Romania. Repatrierea persoanei decedate se poate realiza doar dupa ce au fost intocmite documentele necesare pentru repatriere. Va stam la dispozitie 24 h / 24 h.Repatriere decedati – Transport funerar international din urmatoarele tari in Romania:

Repatriere decedati in Romania: Oradea, Timisoara, Arad, Cluj Napoca, Bucuresti, Deva, Baia Mare, Satu Mare, Alba Iulia, Brasov, Piatra Neamt, Iasi, Botosani, Bacau, Braila, Tulcea, Constanta, Bistrita, Vaslui, Galati, Suceava, Pitesti, Ploiesti, Drobeta Turnu Severin, Craiova, si alte localitati.

Repatriere decedat din toata Europa in Romania. Pentru repatriere primul pas care trebuie facut este acela de a se intocmi documentele necesare pentru – transport funerar international. Dupa ce au fost intocmite toate documentele necesare pentru repatriere in tara unde a avut loc decesul, firma noastra se va ocupa de transportul funerar international in Romania. Va oferim consultanta funerara gratuita pe intreg parcursul repatrierii.

Ce aveti inclus in costul total de repatriere?
Pentru a putea sa va comunicam o oferta personalizata ne puteti contacta telefonic non stop la numerele afisate pe site.Trebuie sa ne comunicati localitatea unde a decedat persoana si localitatea unde va fi transportata pentru a va oferi o oferta de pret. In oferta telefonica pe care o primiti aveti incluse urmatoarele produse si servicii funerare:
– transport funerar international – frigorific autorizat din localitatea unde s-a produs decesul pana la localitatea de destinatie indicata de catre familie
– sicriu special pentru transport funerar international – repatriere decedat
– cruce mormant
* dupa caz intocmirea documentatiei necesare pentru repatriere, in functie daca optati sau nu, pentru acest serviciu oferit.
Pentru repatriere decedati va asiguram un transport funerar international frigorific la cele mai inalte standarde, precum si cel mai bun raport calitate-pret. Servicii Funerare Luigi va promite faptul ca suntem profesionisti in domeniul transportului funerar intern si international si vom respecta dorintele dumneavoastra. Funerare Luigi detine masini funerare care respecta normele legale pentru realizarea unui transport funerar in siguranta, care poate fi realizat si pe distante lungi cum sunt cele de repatriere. Masinile pe care le detinem sunt echipate si omologate corepunzator activitatii pe care o desfasuram in conditii de maxima igiena si siguranta. Garantam cel mai bun raport calitate-pret pentru repatriere decedat.

Pentru mai multe informatii si preturi ne puteti contacta non stop, suntem alaturi de dumneavoastra 24 de ore din 24, 7 zile din 7 cu servicii de repatriere complete de calitate

contact servicii funerare oradea

· 0753 661 704 
· 0724 809 208 

· 0359 192 661

Call Now ButtonApeleaza acum! 0753 661 704